2023-04-20 Årsmöte med tema Trädgård för Solhems Villaägareförening på Spånga Folkan

Stadgeenligt årsmöte genomförs på Spånga Folkan 20 april kl 19, därefter kommer Lenas Trädgård och pratar om trädgården och hur du kan förändra den till det bättre. Vi erbjuder även ett lotteri med blomsteruppsättningar från Butik Sörgården som vinster. Vi kommer även att ta upp frågan om att utöka upptagningsområdet till att också omfatta Nälsta. Alla medlemmar är välkomna på årsmötet och ni andra är välkomna att ansluta c:a 20.

Dagordning

19 Årsmötesförhandlingar i Solhems Villaägareförening – Inbjudan till årsmöte 2023 samt delas ut i brevlådorna  i Solhem och Nälsta.

20 Fika och därefter Lenas Trädgård berättar om trädgårdsskötsel och -anläggning.

Slut c:a 21

För att ha rösträtt på årsmötet måste du vara medlem i Solhems Villaägareförening – Bli medlem här och skicka därefter ett mail till sekreterare@solhem.org för instruktion hur du registrerar dig som lokalmedlem i Solhems Villaägareförening (vilket är 15:- billigare per år än att vara direktansluten medlem till Villaägarna).